Opcions del Firewall

Un Firewall o Tallafocs és una part d'un sistema o una xarxa que està dissenyada per bloquejar l'accés no autoritzat.

Oswap bloqueja les adreces IP que proven d'accedir de manera errònia al nostre sistema, com ara intents fallits de configuració d'un compte de correu, o l'accés a l'àrea de client.

Per accedir a la configuració del Firewall, accedeixi primer a l'àrea de client d'Oswap.

1.- Des de l'àrea de client de Oswap vagi a Serveis> Els meus Serveis:
Accés a Els meus Serveis

2.- Seleccioni el producto:

Selecció de Hosting

3.- Esculli l'opció de Gestionar Firewall

Accés a la gestió del Firewall

4.- Hi han vàries opcions dins de la gestió del Firewall:
  1. Desbloquejar una IP
           Opcions de desbloqueig d'IP: Entri l'adreça ip que necessita desbloquear

Menú Firewall de desbloqueig IP

1. Permetre temporalment una IP: S'afegeix a la llista blanca durant 7 dies l'adreça especificada

Menú Firewall añadir IP a whitelist

2. IPs a la llista blanca: Ens mostra quines adreces IP estan autoritzades. Ens informa de l'adreça IP, de la data d'expiració i del motiu pel qual l'hem afegit a la llista blanca (whitelist)

Ver direcciones IP en la whitelist

5.- Recordi que per qualsevol dubte, estem a la seva disposició a través de suport d'Oswap o bé per telèfon al 900 800 664.

• 1 Els usuaris han Trobat Això Útil
Ha estat útil la resposta?

Articles Relacionats

Com desbloquejar una adreça IP?

Abans hem de conèixer la nostra ip pública, del nostre router, telèfon mòbil o tablet. Per...