Com desbloquejar una adreça IP?

Abans hem de conèixer la nostra ip pública, del nostre router, telèfon mòbil o tablet.

Per conèixer la nostra adreça actual podem utilitzar l'enllaç següent:

http://cualesmiip.com/

Per desbloquejar un adreça IP des de l'àrea de client, feu el següent:

1.- Des de l'àrea de client de Oswap vagi a Serveis> Els meus Serveis:

Accés a Els meus Serveis

2.- Seleccioneu el producte:

Selecció del seu Hosting

3.- Esculli l'opció de Gestionar Firewall

Accés a la Gestió del Firewall

4.- Opcions de desbloqueig d'IP: Entri l'adreça ip que necessita desbloquejar.

Menú Firewall de desbloqueig d'IP

5.- Recordi que per qualsevol dubte, estem a la seva disposició a través de suport d'Oswap o bé per telèfon al 900 800 664.

• 2 Els usuaris han Trobat Això Útil
Ha estat útil la resposta?

Articles Relacionats

Opcions del Firewall

Un Firewall o Tallafocs és una part d'un sistema o una xarxa que està dissenyada per bloquejar...