Com canviar la contrasenya?

Per canviar la contrasenya del seu compte, accedirem primer a l'àrea de client,

1.- Vagi a la pàgina principal d'Oswap: https://www.oswap.net/ o directament a l'àrea de client https://www.oswap.net/clientarea.php

2.- Seleccioni Compte>Entrada

Entrada àrea client

3.- Entri les seves credencials per accedir al seu espai de client: Adreça d'E-mail i la contrasenya.

Entrada àrea solicitud correu

4.- Un cop dins de l'àrea de client, seleccioni Canviar Contrasenya del menú d'opcions del compte:

Canviar Contrasenya

5.- Entri la contrasenya actual i després escrigui 2 vegades la seva nova contrasenya. Li recomanem que segueixi els consells per a la creació d'una nova contrasenya.

Formulari canvi de contrasenya

6.- Recordi que per qualsevol dubte, estem a la seva disposició a través de suport d'Oswap o bé per telèfon al 900 800 664.

• 0 Els usuaris han Trobat Això Útil
Ha estat útil la resposta?

Articles Relacionats

Com accedir a l'àrea de client d'Oswap?

Per accedir a l'àrea de client d'Oswap, 1.- Vagi a la pàgina d'Oswap: https://www.oswap.net/ o...

Àrea de Cliente

Vista General de l'àrea de clients: 1.- Capçalera: Informació de contacte de Oswap: Telèfon:...